Striptekenaar Martin Lodewijk hoofdgast bij Talkshow Kunstmin Live

Post date: Mar 2, 2016 7:16:19 AM

Het is op woensdag 9 maart opnieuw tijd voor Kunstmin Live. Deze bijna maandelijks terugkerende talkshow van en in Schouwburg Kunstmin nodigt iedere keer een nieuwe hoofdgast uit, uit de stad of regio. Journalist Kees Thies en theatermaker Marjolein Meijers laten u deze editie door middel van muziek, beeld en gesprekken kennis maken met de striptekenaar Martin Lodewijk.

Martin Lodewijk, geboren in Rotterdam, tekende als kind al veel en heeft op die manier zijn talent ontwikkeld. Naast stripwerk en cartoons bevat Lodewijk zijn repertoire ook reclamewerk. Thies en Meijers zullen een mooi menselijk portret schetsen dat wordt gecreëerd in een persoonlijk gesprek afgewisseld met muziek en filmfragmenten.

De Kunstmin Live huisband van Sanne Monster zorgt voor de muzikale omlijsting en vertolkt nummers die op het wensenlijstje van de hoofdgast staan. Daarnaast worden er op verzoek van de hoofdgast Rotterdamse levensliederen gezongen, komt Tom Stuip met zijn banjo en zal Lodewijk zelf Bluegrass muziek spelen.

Wim Goossens, veelzijdig in animatie, media, kunst en concept is verantwoordelijk voor de beelden die tijdens Kunstmin Live het gesprek illustreren. Vast te gast is eveneens cabaretière Jennifer Evenhuis.

Contactinformatie:

Locatie: Sint Jorisweg 76

Organisator: Schouwburg Kunstmin

Telefoonnummer: 078-6397973

Website: www.kunstmin.nl

Bron: Dordrecht.net

Martin Lodewijk